fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»2ος Διεθνής Αγώνας Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprints ΝΟΛ
2ος Διεθνής Αγώνας Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprints ΝΟΛ
Αθλητισμός
rowing.jpg
Ένας αγώνας beachsprintπαράκτιας κωπηλασίας, είναι ένας συναρπαστικός και δυναμικός αγώνας κωπηλασίας που πραγματοποιείται στη θάλασσα κοντά σε παραλία. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς αγώνες κωπηλασίας που πραγματοποιούνται σε ήρεμα νερά, οι αγώνες παράκτιας κωπηλασίας προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ενθουσιασμού περνώντας μέσα από κύματα, ρεύματα και δυνητικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Ακολουθεί μια περιγραφή του τι μπορεί να συνεπάγεται ένας τέτοιος αγώνας:
 
**Τοποθεσία:**
Ο αγώνας διεξάγεται συνήθως κατά μήκος μιας γραφικής ακτογραμμής, ενσωματώνοντας τα φυσικά στοιχεία της ανοιχτής θάλασσας. Τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού βρίσκονται στην παραλία και οι κωπηλάτες ξεκινούν τις βάρκες τους απευθείας από την ακτή.
 
** Σκάφη:**
Τα παράκτια σκάφη κωπηλασίας έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται την απρόβλεπτη φύση της θάλασσας. Αυτά τα σκάφη είναι πιο στιβαρά από τα αντίστοιχά τους σε ήρεμα νερά, συχνά διαθέτουν φαρδύτερο κύτος, ενισχυμένη κατασκευή και μεγαλύτερη σταθερότητα.

**Τι σημαίνει BeachSprints?**
Ο αγώνας ξεκινά από την παραλία, 30-50 μέτρα μακριά από εκεί που σκάει   το κύμα. Οι κωπηλάτες (δύο αθλητές ταυτόχρονα) ξεκινούν από την παραλία τρέχοντας (sprint), μπαίνουν στη βάρκα και κωπηλατούν ανάμεσα σε σημαδούρες για 250 μέτρα, κάνουν την τελευταία στροφή (360 μοίρες), επιστρέφουν στην παραλία και βγαίνουν τρέχοντας από τη βάρκα για να τερματίσουν πριν από τον συναθλητή τους που έχει κάνει ακριβώς την ίδια πορεία σε παράλληλες σημαδούρες.
 
**Προκλήσεις:**
Οι κωπηλάτες αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως την αλλαγή των ανέμων και τα δυνητικά ταραγμένα νερά, καθιστώντας τον αγώνα τόσο σωματικά απαιτητικό όσο και διανοητικά ελκυστικό. Η προσαρμοστικότητα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες των ακτών γίνεται μια κρίσιμη πτυχή της επιτυχίας.
 
Εν ολίγοις, ένας αγώνας σπριντ παραλιακής κωπηλασίας στην παραλία συνδυάζει τον αθλητισμό και την ομαδική εργασία της παραδοσιακής κωπηλασίας με τα απρόβλεπτα και συναρπαστικά στοιχεία των παράκτιων νερών, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό και οπτικά σαγηνευτικό αθλητικό γεγονός.

Χώρος
Όνομα:  Παραλία Παρεκκλησιάς / Μαλίντι
Ταχυδρομική διεύθυνση: Μαρίνα St. Rafael, Λεμεσός
Τηλ: 25379500                       
Ιστοσελίδα: https://allaboutlimassol.com/en/parekklisia-community-beach
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/MalindiBeachBar
 

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  19-21 Απριλίου 2024

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:   09:00-17:00

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  Δωρεάν για τους θεατές

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
DATE AND TIME
Έναρξη: Τρίτη, Απριλίου 09, 2024 -  09:00
Λήξη: Κυριακή, Απριλίου 21, 2024 - 17:00
LOCATION
Λεμεσός
AGIOS ATHANASIOS
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.